Jäger Kereskedőház
és Szerviz Kft.

Cégünk és tevékenységünk

Tisztelt érdeklődő, tisztelt partnerünk! Engedje meg, hogy röviden bemutassuk cégünket a Jäger Kereskedőház és Szerviz Kft-t.

Kereskedőházunk 1992-ben alakult a tiszafüredi Jäger Kft leányvállalataként.

 Fő tevékenységi körünk ebben az időben az anyacég által értékesített házi sörfőző üzemek alapanyag- és alkatrészellátása, valamint a késztermék eladásához szükséges gépek, berendezések értékesítése és szervize. Később a felmerülő igények kielégítésére cégünk teljes körűre bővítette a vendéglátó-ipari gépek palettáját, valamint az ipari hűtéstechnikai alkatrészek forgalmazását is megkezdtük.

 A név meghagyása mellett, 1994-től önálló cégként folytatjuk tevékenységünket.
A házi sörüzemek állam általi ellehetetlenítése és emiatti nagyszámú megszűnése után, profilunkban egyre nagyobb teret nyert a hűtéstechnika, az ipari mellett a háztartási hűtők alkatrészeivel is kereskedni kezdtünk. Több kényszerítő esemény hatására szerviz tevékenységünket beszüntettük, és azóta is szüneteltetjük. 

Napjainkban szinte kizárólag hűtés és klímatechnikai berendezéseket, ezek alkatrészeit, szerelési segédanyagait, valamint ezek beépítéséhez szükséges szerszámokat értékesítünk szervizek, szerelők részére kiskereskedelmi formában a hazai piacon, de vannak ügyfeleink Ukrajna és Románia területén is.

Szolgáltatásaink:

Debrecentől távolabb lakó ügyfeleink részére csomagolási költség felszámítása nélkül juttatjuk el a megrendelt árut postai utánvéttel vagy csomagküldő szolgálattal, a lehető legrövidebb időn belül.

Áraink:

A hűtéstechnikai piacon eltöltött hosszú idő, a kereskedelmi partnerekkel kialakított jó kapcsolat, a náluk elért üzleti pozíció lehetővé teszi, hogy ügyfeleink mindig versenyképes árakon jussanak hozzá az általunk forgalmazott termékekhez. Egy tételben történő nagyobb megrendelésekre egyedi kedvezményt biztosítunk vásárlóink részére.

Remélem, honlapunk tartalma elnyeri tetszését, üzleti igényeivel megkeres bennünket, és a jövőben, mint visszatérő vásárlónkat üdvözölhetjük üzletünkben.

Kiss Ernő, ügyvezető igazgató

Az üzletünk kínálatából